46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Gauračs: "Ceru, 15.augustā Jelgavā redzēsiet mani laukumā"

Фото: sportacentrs.com
Jūrmalas "Spartaka" uzbrucējs rēzeknietisEdgars Gauračs pavēstījis, ka jau tuvākajā laikā varētu iziet laukumā Virslīgas mačos.
Par Edgara Gaurača atgriešanos pēc Šveices "Aarau" pārstāvēšanas tika paziņots jau 17.jūlijā, tomēr ne zaudējumā Liepājā (1:4), ne vakardienas neizšķirtā pret "Ventspili" viņa pieteikumā nebija. "Radio Naba" futbola raidījumam "Ole" Gauračs atklājis, ka tas saistīts ar viņa veselību, tomēr norādījis, ka jau tuvākajā laikā plānots iziet laukumā.
 
Gauračs: "Ceru, ka jau tuvākajā spēlē pret "Jelgavu" [15.augustā Jelgavā - aut.] redzēsiet mani laukumā. Pagaidām vēl ir grūtības ar veselību, man vēl ir trauma, izgāju rehabilitāciju. Domāju, nākamnedēļ sākšu simtprocentīgi ar komandu trenēties un gatavošos spēlei ar "Jelgavu"."
 
Jautāts, kāpēc neizvēlējās spēlēt "Liepājas" [Gaurača sieva ir liepājniece, un pats Edgars Liepājā regulāri uzturas - aut.] sastāvā, Gauračs paskaidroja: "Man ar "Spartaku" bija divu gadu līgums, Šveicē biju īrē, un Šveices īres līgums automātiski tika lauzts, jo komanda izlidoja no Superlīgas. Atbraucu atpakaļ uz "Spartaku", jo man bija spēkā līgums."
 
Par "Spartaka" un "Ventspils" dueli vēl pirms tā sākšanās Gauračs sacīja: "Es diemžēl vēl nevaru spēlēt, bet, protams, gribas, lai šodien "Spartaks" vinnētu [cīņa noslēdzās 0:0 - aut.] un atkārtotu to spēli, kad Slokā uzvarējām "Ventspili" ar 1:0. Gaidu pozitīvu rezultātu no saviem puišiem."
 
"Spartaku" šobrīd trenē Gaurača bijušais partneris izlasē Aleksandrs Koliņko. Uzbrucējs noraksturoja jauno treneri pozitīvi: "Esmu jau visu nedēļu viņa vadībā trenējies. Taču pazīstu viņu jau sen, esmu spēlējis ar viņu gan klubā, gan izlasē. Tagad viņš ir mans galvenais treneris. Protams, tagad viņam ir jauns darbs un pirmie treniņi, taču redzams, ka viņam ir lieliska pieredze. Man ir prieks strādāt ar viņu."
 
"Spartaks" no labāko trijnieka atpaliek par astoņiem punktiem, tomēr Gauračs saglabā optimismu: "Protams, šī brīža situācija nav laba, bet centīsimies iekļūt trijniekā. Redzēs, kā būs, bet cenšamies izdarīt to labāko."
 
Atbildot uz humora jautājumu par bārdu, Gauračs smejoties attrauca: "Tagad esmu bez bārdas, jo skatos, ka jau arī visi Latvijas futbolisti sākuši audzēt bārdu. Es jau esmu bez bārdas."
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"